Učitavanje

USLUGE

Fotografišemo i snimamo svadbe, krštenja, rođendane, mature i ostale mnogobrojne svečanosti.

fotografisanje svečanosti

Fografisanje

snimanje svečanosti

Snimanje

photobook

Photobook

FOTOGRAFISANJE

Profesionalno fotogrfisanje svih svečanosti. Tokom godina se trudimo da svoj rad unapređujemo i usavršavamo. Nismo vezani za mesto, već po pozivu dolazimo bilo gde, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Posedujemo profesionalni štampač za izradu fotografija na licu mesta. Mladenci sami biraju koje fotografije će se nalaziti u njihovom foto albumu, pa dobijaju i obrađene i montirane fotografije. Sve Vaše želje u vezi sa fotografijama, možemo ispuniti. Fotografisanje u studiju i prirodi, izrada postera različitih dimenzija i ostala mnogobrojna ponuda.

SNIMANJE

Snimanju Vaših svečanosti dajemo posebnu važnost. Trudimo se da zabeležimo svaki važan trenutak. Snimanje zvuka na kameru ide direktno sa muzičke miksete, tako da na našim snimcima nema brujanja zvukova sa strane. Dobijate čist ton na snimku, pa tako možete imati i celu svečanost u mp3 formatu. Vršimo snimanje i reklamiranje bendova i orkestara. Snimanje se vrši isključivo u FULL HD rezoluciji. Za sve ostale usluge i pitanja, kontaktirajte nas.

PHOTOBOOK

Photobook je unikatni album-knjiga, koja se sastoji od mnoštva obrađenih fotografija sa Vašeg veselja. Može biti izrađena od različitih materijala i različitih formata.